Inloggen Sefanja Connect

Sefanja Connect is een sociaal netwerk, maar dan binnen de geborgenheid en veiligheid van onze eigen gemeente. Leden kunnen elkaar makkelijk vinden d.m.v. een online adressenboek en binnen verschillende groepen met elkaar communiceren. Ook het versturen van de nieuwsberichten gaat via dit netwerk. Voor het lezen van sommige nieuwsberichten moet je (i.v.m. de privacy die we willen waarborgen) eerst ingelogd zijn. Omdat we merken dat het inloggen niet bij iedereen altijd lukt, sturen we je hieronder nogmaals stapsgewijs deze uitleg.

Dit bericht is geplaatst op 09-04-2021

Ga naar Sefanja Connect

1. Vul bij gebruikersnaam en wachtwoord de gegevens in die destijds via e-mail naar je zijn toegestuurd.
Denk hierbij om hoofd- en kleine letters. (Zodra u de eerste keer bent ingelogd kunt u bij instellingen uw gekregen wachtwoord veranderen in een zelfgekozen wachtwoord.). Je gebruikersnaam bestaat meestal uit de eerste letter van je voornaam, gevold door een punt en je volledige achternaam. (Dus bijvoorbeeld: Jaap Vogelaar = j.vogelaar)

2. Klik hierna op ‘inloggen’.

3. Wachtwoord vergeten?:
Het kan gebeuren dat u uw wachtwoord vergeten bent.
Gebruik de functie “wachtwoord vergeten?” om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

1. Vul uw mailadres in en druk op verzenden.
a. Weet u niet meer met welk mailadres u zich heeft aangemeld, neem dan contact op met Sefanja Office.
2. Binnen een paar seconden heeft u uw wachtwoord in de (spam)mailNa het inloggen heb je toegang tot alle media, de prikbordberichten etc. 

Sefanja Connect App

Sefanja Connect is ook via de app te bereiken. Deze app is te downloaden in zowel de appstore als de playstore onder de naam “Mijn Gemeente 2.0”.
Wanneer je de app opent, kies je voor Christengemeente Sefanja.
Vervolgens kun je inloggen met je eigen inloggegevens.

Afbeelding Mijn Gemeente 2.0 app in de store: